Čím žijeme aneb kultura, hodnoty, benefity

Jsme profesionálové s komplexním přístupem

Každý jsme jiný a máme svou životní i kariérní cestu. To, co nás spojuje, je Deloitte. Proč je nám tady dobře?

1

Poskytujeme profesionální služby

Poskytujeme špičkové auditní, daňové, právní a poradenské služby nejvýznamnějším společnostem na světě. Jako poradenská firma jsme vždy o krok napřed a umíme řešit výzvy budoucnosti. Neustále se vzděláváme a rozvíjíme –odborný a kariérní růst našich lidí je u nás na prvním místě. A také inovujeme.

Víme, že technologie jsou budoucnost, a my je díky celé řadě chytrých řešení využíváme i v tak tradičních oborech, jako jsou daně či účetnictví. A nejen tam. Spolupráce je jednou z našich hlavních ingrediencí. Jednotlivá oddělení na celé řadě projektů úzce kooperují – pokud je například zapotřebí pohled právníka, daňaře a odborníka na kyberbezpečnost, dáme hlavy dohromady a poskytneme tak našim klientům komplexní službu a zároveň individuální přístup. Pokud chceš být součástí firmy, která udává trendy, a chceš se neustále posouvat, je Deloitte jasná volba.

2

Vzdělávání a rozvoj

Na intenzivním vzdělávání a rozvoji našich zaměstnanců si zakládáme. Věnujeme velkou pozornost práci s talenty, kdy se každý může rozvíjet a zlepšovat v oblastech, pro něž má talent. Ať už jsou to interní školení a kurzy, nebo odborné certifikace a zvyšování si kvalifikace ve všem tě podpoříme. A pokud teprve potřebuješ zjistit, jaké máš své silné stránky, můžeš u nás projít Gallup testem a objevit tak svůj potenciál, na kterém u nás můžeš dále pracovat. Nejcennější je ale nakonec praxe – zkušeností u nás nabereš tolik, kolik uneseš.

Setkáš se s významnými klienty z různých oborů, poznáš prostředí a fungování mnoha firem a můžeme ti slíbit, že žádný den nebude jako ten předchozí. Porosteš odborně i v oblasti měkkých dovedností. A s  osobním a odborným rozvojem jde u nás ruku v ruce i rychlý kariérní růst. Na to se můžeš spolehnout. Navíc budeš často spolupracovat s lidmi z ostatních týmů a oddělení, nahlédneš tak pod pokličku jiných oborů, a možná se dokonce rozhodneš změnit směr své kariérní cesty – to u nás není nic výjimečného. V Deloitte jsou všechny dveře otevřené.

3

Naši lidé & kultura

Přátelská atmosféra, vstřícní a milí kolegové, vzájemný respekt a skutečná péče o zaměstnance – to nejsou jen fráze, to je Deloitte. Že u nás vládne pohodová firemní kultura, poznáš už ve chvíli, kdy poprvé překročíš práh našich kanceláří, s prvním „ahoj“ od nových kolegů. Všichni si tady tykáme, ať už jsi junior, senior manažer, nebo partner, věkově i služebně mladší, či starší.

Tvoje zdraví a pohoda jsou pro nás na prvním místě, máme pro tebe hned několik programů a služeb, které tě podpoří v různých životních situacích, např. právní, finanční či psychologické poradenství, placené volno v závažných chvílích, zdravotní online služba ULékaře.cz či sick days. V Deloitte se navzájem vždycky podržíme – a platí to v kanceláři i po pracovní době.

4

Making an impact that matters

Naším mottem je „Making an impact that matters“ a řídíme se jím ve všech aspektech našeho businessu. Máme znalosti, schopnosti, sílu a nadšení podílet se na vytváření lepší budoucnosti pro naše okolí, společnost i planetu. Od toho se také odvíjí naše globální CSR strategie, která stojí na čtyřech hlavních pilířích: podpora vzdělávání, ochrana klimatu, inkluzivní pracovní prostředí a společenská odpovědnost.

Vize ovlivňovat svět kolem nás k lepšímu se odráží jak v naší každodenní práci, tak v účasti na dobrovolnických projektech, kde můžeme nabídnout naše know-how, odbornost a zkušené lidi. Zkrátka věříme, že by práce měla mít smysl. Chceš u toho být s námi?

Diverzita, rovné příležitosti & inkluze

Každý člověk je jedinečná osobnost, která obohacuje náš tým. Podporujeme rozmanitost, vytváříme prostředí, kde se každý může rozvíjet, získávat zkušenosti a růst. Víme, že každý má jiné potřeby a zájmy, proto je i naše nabídka benefitů rozmanitá a je na každém, co si vybere.

Nechceme čekat, až budou rovné podmínky nařízeny zákonem. Víme, co je správné, a veškerá práva, která mají manželské páry daná legislativou, poskytujeme i registrovaným či neregistrovaným partnerům. Zajišťujeme stejné podmínky všem rodičům, kteří pečují o děti své nebo svých partnerů. Vycházíme vstříc studentům, rodičům i kolegům, kteří se starají o člena své rodiny, mimo jiné třeba možností pracovat na zkrácený úvazek. U nás zažiješ skutečně inkluzivní, rovné a diverzní prostředí v praxi.

5

Přehled benefitů